Nejnovější příspěvky

Který model Stonz® Booties je pro mé dítě nejvhodnější?

Stonz_Booties

Stonz® vyrábí několik modelů outdoorových capáčků Booties, které jsou určeny pro různé účely a věkové skupiny. V následujících řádcích vás seznámíme s různými modely Booties, jejich podobnostmi a rozdíly, našimi tipy a doporučeními.

 

JAKÉ JSOU TEDY RŮZNÉ MODELY BOOTies STONZ®?

 

Stonz_Booties_Baby_vs_Toddler_podrážky 

Existují dva základní modely Stonz®-Booties: Baby a Toddler. Už samotné názvy napovídají mnohé a také to, pro koho jsou jednotlivé modely primárně určeny: Baby (novorozenec/kojenec) nebo Toddler (batole/mladší dítě). Pokud přemýšlíte, který model je pro vaše dítě vhodnější, je podstatné vědět jen jedno; hlavní rozdíl mezi Baby- a Toddler Booties je v materiálu podrážky. Ten také určuje jejich účel a použití v terénu. Ostatní atributy zůstávají u obou modelů bot stejné (materiál svršku, podšívka, elastické zapínání atd.).

 

Stonz_Baby_booties

 

Baby Booties

 

Stonz_Baby_Booties

Zde jsou některé klíčové vlastnosti Stonz® Baby Booties.

Slovo "Baby" samo o sobě naznačuje mnohé. Baby Booties jsou primárně určeny pro novorozence a kojence. Jsou extrémně lehké, s velmi měkkou barefoot podrážkou a spolehlivě udrží nožičky vašich nejmenších v teple a suchu od podzimu, přes zimu až do jara. Jednoduché zapínání pomocí dvou nastavitelných gumiček vám neuvěřitelně usnadní život a vy konečně navždy skoncujete se ztrátou bot. Díky podrážce z pogumované tkaniny je model Baby Booties vhodný především k ochraně dětských nohou před chladem a nepřízní počasí. Jsou proto ideální do kočárků, nosítek nebo šátků. Lze je nosit i při prvních krůčcích, doporučujeme však vyhnout se chůzi po asfaltu a jiných tvrdých površích. Tvrdé povrchy působí na tento typ podrážky jako šmirgl a výrazně zvyšují riziko opotřebení a poškození. Baby Booties mají fleecovou podšívku a lze je nosit samostatně na podzim a na jaře při teplotách do -5 °C. V zimě, při nižších teplotách nebo při delším pobytu venku, přidejte vložky Bootie-Liners, abyste udrželi nohy v teple až do -15/-20 °C.

Baby Booties jsou k dispozici ve velikostech S, M, L, XL. Konkrétní rozměry naleznete v tabulce velikostí přímo u výrobku.

Připadá vám to jako ideální volba pro to, co hledáte? Pak se podívejte na naši nabídku Baby Booties a najděte pro své dítě ideální botičky: Baby Booties (S, M, L, XL)

 Stonz_Toddler_Booties

 

Toddler Booties

 

Stonz_Toddler_Booties

Zde je několik klíčových charakteristik Stonz® Toddler Booties.

Toddler Booties mají mnoho podobností s modelem Baby, ale jsou určeny pro starší a aktivnější děti, kterým poskytují ochranu, pohodlí a teplo, když začínají objevovat více světa. Tyto celoroční outdoorové capáčky do každého počasí jsou naprosto ideální pro začínající chodce a malé děti. Tenká, ale odolná gumová podrážka PLUSfoam® umožňuje dítěti vnímat různé povrchy, stimuluje chodidla a neomezuje šířku. Capáčky se úžasně snadno nazouvají a vyzouvají a spolehlivě drží na noze, aniž by sklouzávaly a ztrácely se. Tyto důmyslné botičky mají lehkou fleecovou podšívku a lze je samostatně nosit na podzim a na jaře při teplotách do -5 °C. V zimě, při nižších teplotách nebo při delším pobytu venku, je můžete doplnit vložkami Bootie-Liners, které udrží nohy v teple až do -15/-20 °C.

Toddler Booties jsou k dispozici ve velikostech M, L, XL. Konkrétní rozměry naleznete v tabulce velikostí přímo u výrobku.

Připadá vám to jako ideální volba pro to, co hledáte? Pak se podívejte na naši nabídku Toddler Booties a najděte pro své dítě ideální pár bot: Toddler  Booties (M, L, XL)

 

PUFFER BOOTIES: NOVÝ ČLEN DO RODINY BOOTIES

 Stonz_Puffer_Booties_baby_toddler

 

Botičky Stonz® Puffer Booties (dostupné také ve verzích Baby a Toddler) jsou novým členem rodiny Booties. "Puffer" z anglického puff = nadýchaný, nadýchaný. Rozdíl oproti tradičním modelům je patrný okamžitě: Puffer Booties jsou prošívané, zdánlivě pevnější capáčky, ale zachovávají si extrémní lehkost. Oproti původním modelům Baby a Toddler, které jsou zateplené pouze lehkou fleecovou podšívkou, mají Puffer Booties navíc všitou tepelně izolační vrstvu 3M Thinsulate, která chrání dětské nohy při teplotách až -20 °C.

BABY PUFFER Booties

 

Stonz_Baby_Puffer_Booties

Zde je několik klíčových charakteristik Stonz® Baby Puffer Booties.

Baby Puffer Booties jsou bezpochyby nejlepší zimní botičky pro novorozence a kojence na zimu. Kromě fleecové podšívky mají navíc všitou termoizolační vrstvu 3M Thinsulate, která udržuje malé nožičky v teple i při teplotách až -20 °C. Botičky jsou lehké a měkké. Úžasně snadno se nazouvají a vyzouvají a spolehlivě drží na noze, aniž by sklouzávaly a ztrácely na váze. Baby Booties jsou vhodné pro ochranu dětských nožiček před chladem a nepříznivým počasím. Jsou ideální do kočárku, nosítka nebo šátku.

 

Baby Puffer Booties jsou k dispozici ve velikosti S. Konkrétní rozměry naleznete v tabulce velikostí přímo u výrobku.

Připadá vám to jako ideální volba pro to, co hledáte? Pak se podívejte na naši nabídku Bab Puffer Booties a najděte perfektní botičky pro své dítě: Baby Puffer Booties (S)

 Stonz_Toddler_Puffer_Booties_Kinderstiefel

 

Toddler PUFFER Booties

 

Stonz_Toddler_Puffer_Booties

Zde je několik klíčových charakteristik Stonz® Toddler Puffer Booties.

Outdoorové boty Toddler Puffer Booties jsou zcela jistě nejlepší zimní boty pro batolata a malé děti na zimu. Kromě fleecové podšívky mají navíc všitou tepelně izolační vrstvu 3M Thinsulate, která udrží malé nožky v teple i při teplotách až -20 °C. Při nižších teplotách nebo delším pobytu venku, ve sněhu a mrazu, přidejte vložky Bootie-Liners. Tímto způsobem můžete snadno zdvojnásobit pohodlí a ochranu před chladem. Toddler Puffer Booties jsou odolné vůči povětrnostním vlivům, lehké jako pírko a díky superpružné protiskluzové podrážce jsou ideálními prvními botami pro vaše dítě na zimu.

 

Toddler Puffer Booties k dispozici ve velikostech M, L, XL. Konkrétní rozměry naleznete v tabulce velikostí přímo u výrobku.

Připadá vám to jako ideální volba pro to, co hledáte? Pak se podívejte na naši nabídku Toddler Puffer Booties a najděte pro své dítě perfektní botičky.: Toddler Puffer Booties (M, L, XL)

 

LÍBÍ SE VÁM TENTO ČLÁNEK? SDÍLEJTE HO SE SVÝMI PŘÁTELI!

facebook.svg email.svg whatsapp.svg facebook_messenger.svg link.svg sms.svg

 

PŘEČTĚTE SI TAKÉ:

Jak vybrat správnou velikost Booties Stonz®?

Publikováno v: Booties

Napsat komentář